PHONE
TABLET
DESKTOP
LARGE DESKTOP

Exclusief wonen met stijl en klasse!

Bent u op zoek naar een chique interieur met grote klasse? Exclusieve meubels waar de kwaliteit van af spat en die met de grootste zorg zijn vervaardigd? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze showroom is ingericht met ruim opgezette stijlkamers om u een goed woonkamer beeld te geven. Volop inspiratie en ideeën opdoen is dan ook een vanzelfsprekendheid. Het grootste deel van onze collectie meubelen wordt door mensen met passie en ambacht in Nederland gemaakt. Een chique bank of prachtige oorfauteuil, gecapitoneerde banken, fauteuils en eetkamerstoelen, landelijke winkelkast of juist een chique strak dressoir; wij laten u graag zien wat we u daar in te bieden hebben.

En dat alles uiteraard van de beste kwaliteitsmeubelen. Want wij staan voor onze meubelen in, zodat u naar hartelust jarenlang woonplezier kunt beleven aan uw droominterieur. Wenst u een uitgebreid vrijblijvend interieuradvies? Maak dan snel een afspraak met een van onze woonadviseurs. Zo doen we ons best om samen uw droominterieur waar te maken!

Interieuradvies

Wij nemen graag alle tijd die nodig is voor een goed advies. Bent u op zoek naar een nieuw interieur of een aanvulling op uw bestaande interieur? Kom dan langs voor een vrijblijvend advies. Bij onze adviseurs, met hun jarenlange ervaring en betrokkenheid, bent u verzekerd van een goed advies. Het is bij een goed interieuradvies belangrijk dat wij inzicht krijgen in uw wensen en woonsituatie. Neem dus, indien mogelijk, een plattegrond met maatvoeringen en foto's van uw woonkamer mee.

We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Om er zeker van te zijn dat we alle tijd voor u hebben, kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken met een van onze interieuradviseurs. Uiteraard kunt u ook buiten onze openingstijden op werkdagen een afspraak maken. Onze interieuradviseurs staan klaar om u te adviseren!

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord
Review score
211 beoordelingen
9.4

De naam BÉVÉ Meubel is per 1 december gewijzigd in Lodewijck Interieurs. Tevens zijn wij verhuisd naar Werkendam. Met ingang van 12 november 2022 is onze winkel in Gouda definitief gesloten. Vanaf 2 december 2022 bent u van harte welkom in onze fraaie nieuwe showroom te Werkendam! Graag tot ziens!

Lodewijck Interieurs Ga naar Lodewijck.nl