PHONE
TABLET
DESKTOP
LARGE DESKTOP

Dienstverlening in coronatijd

We zijn blij dat we u weer welkom mogen heten in onze showroom! 

Vanaf 28 april 2021 is het mogelijk om onze winkel weer zónder afspraak te bezoeken. Uiteraard met inachtneming van de coronamaatregelen. Via onderstaand formulier kunt u altijd nog een afspraak maken, uiteraard zijn we telefonisch ook bereikbaar en staan u graag te woord. 

Heeft u liever een persoonlijk advies bij u thuis? Wij komen graag naar u toe. Als u contact met ons opneemt kijken we samen naar de mogelijkheden. We horen graag van u!

Wij wensen u een goede gezondheid en graag tot ziens!

Afspraak maken?

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken met een van onze adviseurs? Dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Wij zullen zo snel als mogelijk op uw vraag reageren. Of neem telefonisch contact met ons op tijdens onze openingstijden. Wij zijn u graag van dienst!

Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom. Graag tot ziens!

Contact

Antwerpseweg 9
2803 PB Gouda
0182 69 21 11
info@beve.nl

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord
Review score
219 beoordelingen
9.3

De naam BÉVÉ Meubel is per 1 december gewijzigd in Lodewijck Interieurs. Tevens zijn wij verhuisd naar Werkendam. Met ingang van 12 november 2022 is onze winkel in Gouda definitief gesloten. Vanaf 2 december 2022 bent u van harte welkom in onze fraaie nieuwe showroom te Werkendam! Graag tot ziens!

Lodewijck Interieurs Ga naar Lodewijck.nl