PHONE
TABLET
DESKTOP
LARGE DESKTOP

Historie

SINDS 1978 DÉ WOONADVISEURS
VAN HET GROENE HART!

Eind jaren zeventig is Bert Versluis begonnen met het zelfstandig stofferen van woningen. Al vrij snel gaven klanten hem het vertrouwen om meubels te leveren. Hieruit is de naam BÉ(rt) VÉ(rsluis) Meubel ontstaan. Hiermee is in de afgelopen veertig jaar een naam opgebouwd als specialist in klassieke meubelen. Jarenlang was de slogan 'Royal Classic Furniture' toegevoegd aan het bekende schildlogo. Aan de gracht van de Turfsingel, in het centrum van Gouda, zijn wij uitgegroeid tot een landelijk bekende woonwinkel. In het jaar 1997 zijn wij verhuisd naar de Antwerpseweg om door te kunnen groeien tot de huidige woonwinkel met een showroom van maar liefst 5000m2.

In april 2008 is de gehele winkel overgenomen door Kees van Wijk. Hij heeft de winkel om weten te toveren naar een sfeervolle woonwinkel met een eigentijds, landelijk en klassieke collectie. Wat bleef was de passie voor meubelen mét kwaliteit. Want de kwaliteit staat bij ons met stipt op nummer één. Wij hechten waarde aan de kwaliteit die de Nederlandse en Europese meubelmakerij ons biedt. Korte lijnen en oneindige mogelijkheden om uw jarenlang woonplezier te laten beleven! 

Benieuwd naar onze aanpak? Kom langs en laat u inspireren door onze grote collectie meubelen waar u op deze website de sfeer van kunt proeven. Kees, zijn vrouw Berthilde en de andere adviseurs helpen u graag om uw droominterieur waar te maken. Allemaal met passie voor het interieurvak wat zij enthousiast uitdragen. Om samen een interieur te creëren wat als een warme deken om u heen past!

Koffie, cappucinno of warme chocomel wordt vers voor u gezet. Graag tot ziens!

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord
Review score
211 beoordelingen
9.4

De naam BÉVÉ Meubel is per 1 december gewijzigd in Lodewijck Interieurs. Tevens zijn wij verhuisd naar Werkendam. Met ingang van 12 november 2022 is onze winkel in Gouda definitief gesloten. Vanaf 2 december 2022 bent u van harte welkom in onze fraaie nieuwe showroom te Werkendam! Graag tot ziens!

Lodewijck Interieurs Ga naar Lodewijck.nl