PHONE
TABLET
DESKTOP
LARGE DESKTOP
Stalen X-poot
De X-poot is leverbaar in staal, maar ook in hout voor een landelijkere uitstraling. Let ook eens op de fraaie kleurcombinatie.
Uiterst landelijk
Een kloostertafel mag in een fraai landelijk interieur niet ontbreken. Hier hebben wij meerdere modellen en vele mogelijkheden in te bieden.
Ronde eetkamertafel
Een ronde eetkamertafel met een speelse poot voor gezellig en intiem tafelen.
Eetkamertafel met X-poot
De bekende X-poot heeft zijn intrede gedaan in de landelijke en eigentijdse interieurs. Leverbaar in zowel staal als hout.
Kloostertafel
Eiken landelijke kloostertafel van Nederlands fabricaat. Leverbaar met en zonder tussenbalk.
Vierkante kloostertafel
Een eiken kloostertafel met een vierkant of rond blad. Handmade in Holland.
Design Eettafel
Eetkamertafel ontworpen door een bekende architect. Strak, eigentijds en tegelijk ook een speelse uitstraling van de ingestoken poot in het bovenblad.
Industrieel landelijk
Industrieel en landelijk passen beide bij deze eetkamertafel. In vele afwerkingen en kleuren te combineren.

Interieuradvies

Wij nemen graag alle tijd die nodig is voor een goed advies. Bent u op zoek naar een nieuw interieur of een aanvulling op uw bestaande interieur? Kom dan langs voor een vrijblijvend advies. Bij onze adviseurs, met hun jarenlange ervaring en betrokkenheid, bent u verzekerd van een goed advies. Het is bij een goed interieuradvies belangrijk dat wij inzicht krijgen in uw wensen en woonsituatie. Neem dus, indien mogelijk, een plattegrond met maatvoeringen en foto's van uw woonkamer mee.

We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Om er zeker van te zijn dat we alle tijd voor u hebben, kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken met een van onze interieuradviseurs. Uiteraard kunt u ook buiten onze openingstijden op werkdagen een afspraak maken. Onze interieuradviseurs staan klaar om u te adviseren!

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord
Review score
211 beoordelingen
9.4

De naam BÉVÉ Meubel is per 1 december gewijzigd in Lodewijck Interieurs. Tevens zijn wij verhuisd naar Werkendam. Met ingang van 12 november 2022 is onze winkel in Gouda definitief gesloten. Vanaf 2 december 2022 bent u van harte welkom in onze fraaie nieuwe showroom te Werkendam! Graag tot ziens!

Lodewijck Interieurs Ga naar Lodewijck.nl