PHONE
TABLET
DESKTOP
LARGE DESKTOP

Klassiek wonen met stijl en klasse!

Bent u op zoek naar klassieke meubelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze grote collectie klassieke meubelen mogen wij ons wel de grootste klassieke woonwinkel van Nederland noemen. Of u nu op zoek bent naar een klassieke bank of fauteuil, klassiek dressoir of klassieke kasten, een bijzettafeltje of een klassieke lamp, u slaagt bij ons vrijwel zeker!

Grote collectie klassieke meubelen

Met een grote diversiteit aan stijlen binnen klassiek wonen hebben wij u veel te bieden. Denk aan de verschillende houtsoortsen zoals kersenhout, notenhout of eikenhout die elk zorgen voor hun eigen uitstraling. Zowel traditioneel klassiek als eigentijds klassiek staat opgesteld in ruime toonkamers in onze showroom. U kunt hier naar hartelust inspiratie en ideeën opdoen.

Wij zijn specialist in fantastisch zitcomfort. Denk hierbij aan zitmeubelen uitgevoerd met een onafhankelijk verensysteem met conische veren, omwikkeld met hoogwaardig schuim. Door de veren voelt het zitkussen stevig, maar extra veerkrachtig aan en blijft het zitcomfort langdurig gelijk. Traditionele binnenvering voor jarenlang zitcomfort. Daarnaast hebben wij ook de zachte engelse zit, alsook de hoogwaardige koudschuim zitkussen. Alles afgestemd op uw wensen!

Mogen wij u verrassen? Maak vrijblijvend een afspraak via ons afspraakformulier of kom langs bij onze ervaren woonadviseurs. Als u op zoek bent naar kwaliteitsmeubelen in klassieke sferen, dan is een bezoek aan onze showroom het dubbel en dwars waard. Van harte welkom!

Lees meer
Lees minder

Interieuradvies

Wij nemen graag alle tijd die nodig is voor een goed advies. Bent u op zoek naar een nieuw interieur of een aanvulling op uw bestaande interieur? Kom dan langs voor een vrijblijvend advies. Bij onze adviseurs, met hun jarenlange ervaring en betrokkenheid, bent u verzekerd van een goed advies. Het is bij een goed interieuradvies belangrijk dat wij inzicht krijgen in uw wensen en woonsituatie. Neem dus, indien mogelijk, een plattegrond met maatvoeringen en foto's van uw woonkamer mee.

We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Om er zeker van te zijn dat we alle tijd voor u hebben, kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken met een van onze interieuradviseurs. Uiteraard kunt u ook buiten onze openingstijden op werkdagen een afspraak maken. Onze interieuradviseurs staan klaar om u te adviseren!

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord
Review score
211 beoordelingen
9.4

De naam BÉVÉ Meubel is per 1 december gewijzigd in Lodewijck Interieurs. Tevens zijn wij verhuisd naar Werkendam. Met ingang van 12 november 2022 is onze winkel in Gouda definitief gesloten. Vanaf 2 december 2022 bent u van harte welkom in onze fraaie nieuwe showroom te Werkendam! Graag tot ziens!

Lodewijck Interieurs Ga naar Lodewijck.nl